Lån uten Sikkerhet | Lainavertailu 2018 | Beste Bensinkort | Strømpris Sammenligning | Brannalarm Pris | Forsikringsselskap | Mobilselskaper | Beste Eiendomsmegler

Inför den nya kalla världen.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. litentanta skriver:

  Jag tackar för ditt inlägg, du målade upp en massa av det jag känner men tappat bort i min röriga skalle :-(

  Jag är inte lika snäll som du dock, JO, man är en isglass om man svansar efter Rajraj m company. Man riskerar även att bli så totalblåst den dag något händer i ens eget liv som inte är förplanerat, inbudgeterat och ordnat. För det är ju nu en gång så att sjukdom, jag gick sönder i nacke o rygg o sånt (tantkrämpor du vet) o sen small det till efter några år så var skallen kass också… Jo, jag deppade ihop förstås men fick mig även en liten dos epilepsi, jag, den värsta arbetsmyran av oss alla… (var vi inte alla det förresten?)

  Åren går, värderingarna ryker åt helsicke och det enda som finns kvar är lite ont och elfel… inte kan man rösta bort sånt inte… :-(

  Återigen, bra skrivet, återkommer för mer läsande när jag är lite mer på G som det heter, ha det bäst!

 2. sara skriver:

  Bara for att man rostar pa alliansen moderatsvansen betyder det inte att man ar en hjartlos isglass! Man tycker bara andra fragor an sjukforsakr ar viktigare o att alliansen ar mer kompetenta o fortroende ingivande. S behover en ny partiledare om de ska komma igen – Ms Sahlin star sig tyvarr slatt I jmf m Reinfelt o co.

  • WoB skriver:

   Självfallet är det inte så att man är hjärtlös när man röstar på Alliansen. Möjligen tanklös. Vad jag menar är att det handlar inte bara om sjukförsäkring eller A-kassa. Det är en attityd som sprider sig, sipprar fram, sakta men säkert, där man ser enbart till sig själv och sin situation och har slutat tänka på de som är omkring sig. Det visar sig i sättet att löneförhandla, tankar om olika välfärdsförsäkringar, barnomsorg, sjukvård, skola inte minst.

   Sen kan jag verkligen hålla med om att de Rödgröna har två sänken, Ohly och Sahlin. Men politik handlar sällan om enskilda personer, inte i Sverige. Framförallt Borg ger ett väldigt kompetent intryck, men man glömmer hela tiden att Sverige har ett försprång ekonomiskt gentemot andra EU länder genom att vi faktiskt hade ett överskott på 7 miljarder när Alliansen fick makten. De ärvde ett överskott som S hade skapat.

   Själv brukar jag räkna mig till socialLiberalerna, men det finns tyvärr inget sådant parti i landet. Folkpartiet är verkligen inte att räkna som liberaler längre. Snarare har de tagit över Moderaternas tankar medan Moderaterna blivit det nya liberala partiet. Men jag saknar den sociala tanken.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.