Jag har varit borta länge nu.

Det har helt enkelt handlat om ekonomi, vi hade svårt att hosta upp pengarna för domännamnet.

Plus att min hälsa har fått gå före bloggen.

Men nu rullar vi igen. Jag har under tiden samlat många små frön till blogginlägg och även hela färdiga inlägg.

På grund av att min kropp allt mer rasar, alla års slarv och misshandel av mig och min kropp börjar ta ut sin rätt så har saker och tankar varit ofärdiga. Jag har försökt att krypa ur mitt skal. Men det är svårt ibland.

Men. Nu är jag igång igen.

Något jag tyvärr tappat greppet om är vilka som vill ha lösen till mina låsta inlägg. Ni  kan be om det här som kommentar, men i så fall bara på detta inlägget. Annars tappar jag kollen.

Helst vill jag att ni mallar till info@wobworld eller genom kontaktformuläret vars länk ni finner Bland sidorna här på bloggen. Nu ska jag till styrelsemöte på Föreningen Balans Borås Sjuhärad och har själv tre punkter på dagordningen.  En väldigt viktig syssla för mig. Den ligger på gränsen för vad jag pallar.

Men. Strax möte och jag mår riktigt bra

wpid-wp-1429714200377.jpg

Postat med WordPress för Android

Annonser

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. Violent skriver:

  Jag vill gärna ha lösenordet! Jag måste godkänna kommentarer innan de syns på min blogg, så det är en väg, att jag raderar kommentaren på en gång. Annars finns ju mailen också :) Ta hand om dig! http://violentmoreviolent.blogg.se/

 2. vardagsninjan skriver:

  STORT grattis på födelsedagen!

  kram till er båda och de pälsklädda

 3. Petra skriver:

  Varför har du bloggen på egen domän? Finns ju gratis o gratis är ju gott när man har taskig ekonomi. Angår inte mig, jag vet, men bara en liten undran från en som oxå får suga på ramarna. Ha det!

  • Bror Carlzon skriver:

   Jo det göär ju det och jag har varit på ett antal sådana. Men eftersom bloggen är väldigt viktig för både mig och Maria så har vi valt att ha egna domäner för att få fullständig frihet och kontroll. Vi vill verkligen nå ut med någon viktigt.

   För båda domänerna kostar 79 kronor för webbhotellet och en gång om året betalar vi 168 kronor för att förnya själva domänerna.

   Det känns som att det är väldigt viktigt den där friheten. Men jag förstår ditt resonemang

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: