Beste lån uten Sikkerhet | Parhaat Kaiuttimet | Kredittkort Liste | Solcellepanel | Tyverialarm | Båtforsikring | Billig Mobilabonnement | Kiropraktor

Jag tillåter sanningen att göra ont.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. jonascarlzon skriver:

  Nämen det är ju bara så man måste göra för att leva ihop med kvalitet. Vara öppna, ärliga, även om det kanske stinger till lite hos den andra. Jag måste lära mig ta emot kritik, bli vuxen på den fronten, för jag är allt för ofta en liten unge som inte fått som den vill när jag stöter på kritik så det får jag ändra. Annars slår jag ju bara ifrån mig kritiken och ingen växt sker i det mentala.

  Så, deep it comin', (fast du behöver väl inte bara börja slåss, det betackar jag mig för ;-)

  • Maria skriver:

   Slåss kommer jag aldrig att göra, har ju själv fått nog på den biten :) Men jag får nog försöka att formulera mig rätt även om jag menar en sak så kan jag formulera mig lite vettigare.
   Men du har rätt, jag har blivit bättre på att säga saker, men fortfarande – jag har långt kvar och jag menar absolut inte att såra, det hoppas jag att du förstår.
   Och, det bästa sättet är att faktiskt köpa hem saker, för hur ska du annars kunna bättra dig? Så, när vi får pengar så köper vi hem bröd, fast inte vitt, så köper vi leverpastej, tartex, kaviar, marmelad och liknande :)

 2. Maria skriver:

  Och fan vad kass jag kände mig efteråt som sa något.. Så där riktigt elak!
  Men det är väl sån jag börjar bli antar jag – säger saker som kan få dig att må kasst, säga saker med fel tonfall, säger för mycket av det jag kanske tycker och känner.
  Men, jag ska börja tänka både en och tre gånger innan jag säger något. Och extra tyst ska jag vara när jag mår dåligt, för då formulerar jag mig ännu mer fel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

4 × 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.