Jäkla skitgrannar

Grannarn ovanför har fest. Kul för dem. Jäkligt kul verkar det som. Det hoas och skriks, tjoas och ropas, fötter dansar i mitt tak och det är helt enkelt ett vansinnigt ljud där ovanifrån. Till det hela så har de lagt en ljudmatta av turkisk musik. Eller, jag vet inte om det är just turkisk musik men det är då inte Calle Jularbo den saken är säker. Inget de kommer att spela på Brasset i kväll direkt.

Jag är så lagom road. Faktum är att jag inte är road alls. Inget fel på fest. Men då vill jag vara med, inte ligga i en bäddsoffa och försöka finna någon fredagsro. Funderar på att skruva upp volymen på datorn så att de får njuta lite av Kent iställer för det där jollret. Dunka med en kvast i taket och se om de tycker det är så djävla kul.

Jag hatar grannarna redan, jag har bara bott här i 6 timmar.

Nere i träslottet var det lugnt och fint om kvällarna, speciellt sista månaderna. Inte många som festar i en stugby i oktober. Tyst och stilla. Men här springs det i trappor, gapas och skriks som om det brann. Fan, om det skulle börja brinna skulle inte en jäkel fatta att man skrek “elden är lös” för alla trodde väl att man bara festade.

Fortsätter de ropa här ovanför så tänker jag banne mig gå ut i trappan och skrika just det. “Elden är lös”

Kan de gott ha. Hatar dem.

Annonser

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Conclusion skriver:

    kanske..
    är de muslimer.. de har deras julaftons helg denna helgen.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: