Kallt i slottet

Vilken skillnad det gör att träna eller inte. Nu har jag ju inte tränat på en och en halv vecka och jag märker hur trött och lat jag blir med en gång. Får ta mig i kragen och åka och ta ett pass i morgon. Nu har det varit så mycket annat att tänka på men i morgon har jag bara två telefonsamtal plus att hjälpa före detta frun att tvätta att göra så det borde hinnas med att träna. Känner att jag behöver svettas lite.


Som det är nu så sitter jag och fryser i mitt lilla träslott. Går nog inte att bo kvar här så mycket längre till. Funderar på att skaffa lite ved så att jag kan elda i öppna spisen för att få lite värme i stugan till kvällarna. El-elementen är på för fulla muggar men det kostar ju så förbaskat mycket att ha de där på. De är gamla och dessutom relativt små. Man borde väl investera i nya oljefyllda men nu är ekonomin i sin gamla form. Alltså är det lite skralt i kassan. Eller, jag vet inte, har inte gått igenom månadens utgifter än så kanske blir jag positivt överaskad. Mina böter är betalda, jag har en ny gps, en del nya kläder, ett årskort på friskis och svettis och dessutom bjöd jag före detta frun på resan till Göteborg och inträdet när Elfsborg spelade mot blowit häromsistens. Lite god mat blev det med och en micro till min moder.


I vilket fall som helst så stänger de av vattnet här nere snart så får jag flytta tillbaka till moderns vardagsrum. En stress för både henne och mig. Jag har ingen lust att min mor ska få en hjärninfarkt till bara för att jag sitter och häckar i hennes vardagsrum.


Men, några veckor ska jag nog klara här nere till. Det är ju så rofyllt här nere att det lägger sig som balsam på själen. För att inte tala om hur mycket katterna trivs. Vi har det bra här nere. Det har vi.

Annonser

Du gillar kanske också...

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: