Kaos

Det är svårt att leva i kaos. Hela mitt inre smittar av sig på mig omgivning. Bordet jag sitter vid är fullt av papper, koppar, snusburkar, cigarettpaket, chipspåsar, vattenflaskor, finska pinnar, min plånbok, sladdar till datorn, tre tändare. Som en spegelbild av min hjärna. Kaos, smutsigt. Ostädat. Jag måste städa upp både inom mig och runt omkring mig. När solen skiner genom fönstret så ser jag röran på bordet extra tydligt.

Önskar att det vore lika lätt att städa upp i själen. Men det är inte helt lätt. Jag vet inte vart jag skall börja. vart jag än letar så är det berg av känslor och tankar som ligger i osorterade högar och de bara växer allt mer ju tiden går. Kärlek blandas med ängslan. Irritation blandas med ljuva minnen. Till synes omöjliga kombinationer som trots det blandas och går upp i varandra. Det verkar omöjligt att röra en enda sak utan att de andra faller och blandas ännu mer. Som ett jättelikt plockepinn av emotioner och tankar.

Men, det ordnar väl upp sig kan jag tro. För trots allt så gör saker det allt som oftast. Bara man reser sig upp, börjar rota lite i högarna, tar det lugnt och metodiskt och fram förallt låter tiden göra sitt jobb.

Under tiden får jag leva livet andetag för andetag. Får så är det just nu. Jag kan inte få ordning på saker precis idag men med tiden så ordnar det väl upp sig.

Annonser

Du gillar kanske också...

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: