Konsten att resa sig

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Cattis skriver:

  Ja, men exakt!
  som mina egna ledord:
  "Det handlar om att jag behöver acceptera min verklighet.
  Förstå, att jag gör mina egna val & att det aldrig kommer ett stort "OK" från någon högre instans.

  Det enda som är viktigt, är att jag själv, godkänner mina val.
  Ett ödmjukt godkännande, grundat på min "mänsklighet" & vetskapen om att jag inte kan göra fel, bara annorlunda!

  Jag kommer bara ha en livslång relation:
  Den med mej."

 2. WoB skriver:

  Det glädjer mig att jag kan nå människor som inte själva har upplevt allt det mörka. Det är väl en del i vad som driver mig att sätta mig och skriva. Ja, det och mitt obotligt stora ego då :-)

  Jag tackar och bugar för de fina orden. Det känns gott i bröstet :-)

  Tack!

 3. sara skriver:

  Saklart. Att du ska skriva. Ditt sprakbruk ar ovanligt beroende framkallande. Varfor skulle annars en finansvalp I london folja din blogg slaviskt nar amnet inte har nan som helst referens el relevans till mitt eget liv egentligen. Pa nat vis har du lyckats bygga upp den relevansen, fraga mig inte hur. I couldn't do it.

  Ett skriv forslag som du sakert redan begrundat: en bok som beskriver din resa genom diverse psykiska symptom . Lite I stil med 'jag vill inte leva, jag vill bara do' av (??) Kommer inte ihag namnet pa den kvinnliga skribenten. Amnet ar fascinerande for manga om pennan anvands pa ratt satt. Viktigt for de som behover kanna igen sig, och intressant for dem som aldrig upplevt nat liknande for att fa en liten inblick i hur andra manniksor kan funka nar 'morkret slar till' (som du ser hittar jag inte orden lika traffsakert som du men du vet vad jag menar).

  Anledningen till att jag tror det skulle funka ar att ditt satt att skriva ar sa pass avdramatiserande att du kan leverera detta pretantiosa tunga, men fascinerande, amne I mer lattsmalt form. People don't like horror stories. Det maste vara val avvagt, blandat med vardagsbetraktelser o humor. Just your style!

  Forresten behover du inte skriva nat. Du kan bara ta valda delar av bloggen som redan har massa valskrivda texter o satta ihop det till en 150 sidor pocket. Done :)

  Nu ska jag sluta tjata. Ville bara saga att jag tror pa dig som skribent.
  Ta hand om dig!

 4. WoB skriver:

  Man kan välja att bli bitter och sorgsen vilket jag varit hela tiden under de där åren, eller ta det för vad det är och komma på att man har lärt sig saker som få kan.

 5. Prinsessan skriver:

  Jag har just börja inse detsamma, vet inte hur långt bakåt jag ska räkna från när jag borde ha insett det för att inte slösa bort en massa tid i onödan… 20 år är nog en kråkfjärt i sammanhanget… :-)

 6. WoB skriver:

  Måhända, lite synd att det skulle ta mig 20 år att komma fram till det bara. :-(

 7. Prinsessan skriver:

  Klokt skrivet!

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.