Kungars kamp och horors förnedring

Ok. Vi kan vara rätt överrens om att hade jag varit en hund hade man skjutit mig som det är nu. Före detta frun tyckte att jag skulle ta kontakt med min kontaktperson på psyk och försöka få hjälp. Tja, vad ska de göra liksom? Att det är november kan de inte göra så mycket åt, månadshelvetet går väl över kan jag tro. Att jag är dödligt kär i min före detta fru och att det bara blir lite värre för varje dag kan de inte heller medicinera bort. Samma sak där, det är som det är. Olycklig kärlek är ju ingen sjukdom, det är ett tillstånd. Ett mycket obehagligt tillstånd men likt förbannat ett tillstånd. Det går väl över det med kan jag tro.

Så jag är rädd för att jag får vrida mig som masken på en krok i några veckor till. Har jag tur så kommer den en helvetesmängd med snö, kall luft och klar himmel så att allt blir lite ljusare, lättare. Kärleken? Tja. Har nog fan aldrig varit kär förut börjar jag misstänka. inte på riktigt. Inte sådär obehagligt, påträngande som nu.

Men som Jocke Berg säger så vist, allt kommer till den som vågar vara rädd. Och rädd är jag. Desperat, fanatiskt rädd för livet. För känslorna som bubblar, kokar i mig. En rädsla som överskuggar förnuftet och de kloka tankar jag försöker tänka.

Äh. Jag kokar lite thé, läser lite i en PCföralla och tar en sömntablett. Sömn hjälper gott när man mår kass. För en stund suddar man ut allt, låter kroppen domna bort.

Av någon helt oförklarig anledning längtar jag till Stockholm, gamla stan, där gatorna vittnar om gammal kärlek, slagsmål och åtrå. Om kungars kamp för makten och horors förnedring. Här finns inget av det. Bara torpargrunder i skogen, förvildade fruktbuskar i gläntor och minnen av min ungdom.

Äh. Nu ballar jag ur. Dags för det där thét :-)

Annonser

Du gillar kanske också...

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: