Lån | Halvin liittymä | Best i Test Kredittkort | Strøm | Billigste Husalarm | Billigste Forsikring | Beste Mobilabonnement | Klimaanlegg

Litium, vän eller fiende?

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Den Helande Maria skriver:

  Jag tycker nog att du ska ge det en chans.. Så som det är nu är ju inte hållbart för någon – allra minst för dig själv. Det är pissigt att man är så styrd av mediciner,
  Sen som Sophia skriver, meditera, bara stänga av allt. Kasta ut mig och Dipp och stäng av musik, eller om du lyssnar på något avslappnande.
  Sen gör jag som du sagt, åker hem till din mamma för någon natt.

  Just nu är du ett vrak och jag älskar dig lite för mycket för att vilja se dig sån….

  • jonascarlzon skriver:

   Nä men du vet hur det kan vara då och då. Jag brukar ju bara behöva några tysta timmar eller dagar, sen går det över av sig själv. Så jag väntar och hoppas du gör det med.

   • Den Helande Maria skriver:

    Självklart väntar jag. Jag är din för evigt, så dina dåliga dagar stannar jag också – Jag väntar så länge det behövs, du finns ju där för mig när jag är ett vrak.
    My recent post Det finaste jag vet

 2. sophia odh skriver:

  Känner verkligen igen mardrömskänslan, hemskt. Men funderade på en annan grej. Har du provat något annat än olika mediciner? Alternativ Terapi/medicinering? Funkar såklart inte för alla, men är till stor hjälp för en del. Läs scar tissue av Anthony Kieds (stavning) om du inte gjort det. Så får du en liten aning. Sen såklart meditation yoga frigörande dans och allt annat. Man förlorar ju inget på att försöka.

  Och nej jag är inte så insatt i sånt egentligen. Vet att det låter flummigt, men en del av det hjälpte mig när jag slutade punda.

  • jonascarlzon skriver:

   Jag tycker banne mig jag provat allt från tänka på nästippen till raket till månen :-) Men det är ju så, att man nog får leta efter saker som ligger utanför själva den medicinska vården för att kunna få en fungerade kombo, helt klart. Men dansa? Du har då inte sett mig dansa, det är varken frigörande eller vackert. Men lite lustigt att skåda kan jag tro :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

6 − två =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.