Refinansiering av Gjeld uten Sikkerhet | Paras Ulkoinen Kovalevy | Hvilket Kredittkort er Best | Strømpriser | Sammenlign Alarmselskaper | Forsikringer | Beste Mobilabonnement | Billig Internett 2018

Livet är en vacker gåva, glöm aldrig det.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Lisa Lindberg på Facebook skriver:

  Nja men att skriva ett halvt kapitel om året funkar inte! Vi vill ha dina ord på pränt, på riktigt, världen for inte gå miste om din begåvning. Okej, jag vill kunna visa boken och vara mallig över att jag är vän med dig…
  Skriv!

 2. Jonas Winston O'Boogie Carlzon på Facebook skriver:

  Men jag håller ju på med det. Sluta tjata :-) Nä, tjata gärna mer, jag blir lika mallig och glad och stolt varje gång!

 3. Lisa Lindberg på Facebook skriver:

  Du måste skriva bok :-) snälla ordens mästare!

 4. Jonas Winston O'Boogie Carlzon på Facebook skriver:

  Åh, TACK. Jo, jag sitter väl och filar på några men har bestämt mig för att liksom färdligställa en. Fast det är lite scary. Men jag är nog tvungen annars kommer jag leva som gammal med ångest över att jag aldrig gjorde jag helst vill.

 5. Pernilla Ohlsson på Facebook skriver:

  Snälla Jonas, skriv en bok!!! Du skriver helt magiskt!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

tre × fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.