Luft i skallen.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Gullan skriver:

  Tycker det låter som en helt rätt strategi en dag som denna!

  Själv har jag återigen hamnat i det stora trötthetshålet kryddad med sådär lagom mkt ångest som gör att man aldrig vill gå upp ur sängen…..men idag känns det faktiskt lite bättre och jag käner redan nu att jag faktiskt kommer orka utnyttja den där tvättiden jag satt upp i eftermiddag.

  Jag måste säga att jag tycker din nya sida är GRYMT snygg, kommer hänga här betydligt mer framöver än vad jag gjort det senaste året……..känner att det liksom är dags att ta del av andra liv igen, och börjar du skriva om hur solen jämt skiner och allt är på topp för jämnan och vi kommer få se timmans outfit så är det ett LÖFTE att jag kommer sluta läsa din blogg…..JAG däremot tänkte försöka föra in lite mer krämer och smink i min blogg haha ;)

  Krya på dig vännen, och ha nu en riktigt mysigt sunkig lördag på soffan med Chips och Dipp, det är ni värda!!

  • WoB skriver:

   Jo jag har nog styrt min dag i rätt läge :-) Finns det något som heter underväxel så går den här i dens tecken. Den enorma tröttheten är nog en del av livet börjar jag tro. För en del större, för en del mindre. För att inte tala om hur det går upp och ner med det där. Rena rama Liseberg, där jag förövrigt brukar åka Tyrolen så ofta jag kan :-) Lagom resa liksom. Helt vid bordet längst in till höger. Där har man koll minsann. Vad nu det har att göra med min blogg.

   Tack för att du uppskattar utseendet. Jag är tämligen nöjd själv. Blev för en gångs skull lite som jag ville.

   Några solskenshistorier blir det nog inte, inte så många i alla fall, även om min sol liksom verkar dyka upp lite oftare nu för tiden. Det är väl sommartid i mitt liv eller nått.

   Krämer och smink är säkerligen trivsamt. Om man krämar och sminkar sig alltså :-)

   Tack och det samma önskar vi er :-)

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.