Forbrukslån uten Sikkerhet på Dagen | Parhaat Kuulokkeet 2018 | Alle Kredittkort | Strømleverandør | Boligalarm Test | Forsikringer | Mobilselskaper 2018 | Låste Ledd

Lyckan i att ha ett värde.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. sara skriver:

  Jonas, anligen lite goda nyheter! Det finns en liten gnutta hopp mao aven for detta vidriga systemet. Verkar vara ett lotteri om man hamnar hos handledare som ger en ratt eller inte. Galet, galet. Men hursomehelst, idag ar vi glada for din skull! kram

  • jonascarlzon skriver:

   Jag jag är glad som ett litet barn som fått en julklapp, även om det kanske låter lite knäppt att få bli trodd som varandes knäpp. Ja systemet är ta mig faen helt skruvat. Det saknar både rim och reson och vett och sans och vanlig hederlig logik. Allt flyter omkring som ett skepp i storm. Någonstans kommer allt att rämna och jag hoppas att jag då slipper vara närvarande i det hela utan stå stadigt på andra sidan diket. Tack för kramen och en redig tillbaka!

 2. vardag skriver:

  piihuuuu!
  =D=D=D
  My recent post rädslan bakom det sansade, den dunkande ångesten.

 3. Junie skriver:

  Men så oändligt skönt! Verkligen härligt att läsa att du blev väl behandlad och att just den mardrömmen är över nu för ett tag framöver. Läser man din blogg så är det ju uppenbart att du ännu behöver tid för att läka, och jag kan bara hoppas att du någon gång får känna att du gjort just det, läkt ihop tillräckligt mycket för att kunna ha det liv du önskar (hur du än önskar att det ska vara). Det är obehagligt att försäkringskassan kan ställa sig över bl.a. läkares bedömningar, hur kan man egentligen försvara att de ska ha den makten över människors liv? Och arbetsförmedlingen, vilka kunskaper har de om (psykiska) sjukdomar egentligen, vilken utbildning har de fått för att kunna bedöma om en människa klarar att arbeta eller inte? Det där stör mig så in i norden. Men, återigen, du har blivit "godkänd" som sjuk människa just för tillfället och jag är uppriktigt jätteglad för din skull! Kramar!

  • jonascarlzon skriver:

   Ja det känns ju helt bak och fram att känna sig som en vinnare genom att få vara sjuk. Men det är ju så. Systemet är bara elakt och drivs av bittra tankar hos bittra människor som fått för sig att de svaga blir för pjåskade med. I min värld förstår jag det inte alls. Men som sagt, jag är glad över att de faktiskt tog mig på allvar. När det gäller kompetensen så är den ju helt klart bristfällig, men de jag människor och tjänstemän jag mött har faktiskt varit väldigt mänskliga och bra. Det är inte de som är fel, det är systemet som är ruttet. Tack kära du och kramar tillbaka från oss här.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.