Lyssnar till Elfsborg och är osäker på tiden

Sitter och lyssnar på websändningen av Malmö-Elfsborg och det står 1-1 än så länge efter 17 minuter. Man kan bara hoppas att Elfsborg spelar lika strålande som de gjorde i UEFA-matchen mot Aten häromdagen. Så vinner vi detta. Det vore ju trevligt med en fjärdeplats i tabellen så att vi får spela internationellt även nästa år.

Själv har jag varit ute i affären och köpt mjölk och lite gott att smaska på under matchen och sedan hann jag våttorka i hallen, köket och vardagsrummet och slängt hallmattan. Någon av mina små pälsbollar har pinkat på hallmattan och det luktade svagt men omisskännliget av katturin i hela lägenheten. Så går det när jag glömmer att ge Chips hennes p-piller.

Men nu luktar det citron i hela lägenheten, helt klart att föredra.

Igår hade jag så jävulusiskt ont i ryggen, hade en kramp i en muskel som bara inte gav sig. Men efter en Voltaren och en stund på värmedynan gick det mesta bort så att jag sedan kunde röra mig och mjuka upp musklerna lite i ryggen. Så idag är det helt klart mindre ont även om det fortfarande känns.

I morse var det den vanliga osäkerheten kring vad klockan egentligen var. Hade jag ställt om den där klockan eller inte. Är det den som visar rätt eller den där andra? Jag förstår inte vad det ska vara bra till. Fast det var förståss gott att få sova en timma mer. Det kan erkännas.

Nä, fotboll var det.

Annonser

Du gillar kanske också...

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: