Forbrukslån uten Sikkerhet | Langaton Näppäimistö | Billig Kredittkort | Dagens Spotpris | Billig Boligalarm 2018 | Billig Forsikring | Beste Mobilabonnement | Beste Møbelsnekker
Övrigt

Man har att göra

Jag satt här i godan ro medan en vag doft, likt eller kanske snarare stank nådde min näsa. Jag satt länge och funderade på vad det kunde vara som luktade så illa till jag kom på det. Det var ju jag själv ju. Ser man på. Bakom den där lukten fanns den en annan stank som jag tillslut indentifierade som en kombination av stekflott, otömd kattlåda och cigarettrök.

Efter att ha lurat på det hela i en timma eller om det var två så bestämde jag mig för att det enda raka var att ta tag i det hela. Alltså rökte jag en cigarett, drack en kopp kaffe och försökte med ren vilja allt att bli rent och skinande igen.

Nå, det gick nu inte så därför har jag nu varit ivrigt sysselsatt med att städa hela lägenheten. Ni vet, damma, dammsuga. Torka golven, tömma diskmaskenen, kattlådan, askkoppen.

Det är förvånande hur stora ytor en katt kan sprida kattsand på. Det knastade så sommaraktigt under fötterna på mig i sovrummet till och med och när jag dammsög så rasslade det ihärdigt i dammsugaren så att jag nästan trodde den lilla maskinen skulle gå sönder.

Men nu är det minsann ordning här i mitt lilla hem. Jajamen. Nu är det faktiskt bara jag själv som behöver skrubbas ren. Jag är rädd för att det kan bli ett lika ansträngande arbete som jobbet med att göra lägenheten skinande blank. Kanske läge att hälla lite rengöringsmedel i skallen och gnugga, gnugga, gnugga.

Vad allt har man inte att göra.

Author

Bror J. Carlzon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

tjugo + sexton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.