Medan jag letar…

På tal om mitt förra inlägg. Jag är expert på att förlägga saker. Just nu är det som sagt min ena Elfsborgshalsduk och mina solglasögon som är puts väck. I morgon kan det lika väl vara mina nycklar eller mina polisonger. Allt bara försvinner så fort jag lägger fingrarna på det. Jag kan inte förstå hur man kan ha så kort minne som jag har och ändå fungera hyggligt i vardagen.


Hyggligt och hyggligt föresten. Det var väl en överdrift. Eftersom jag spenderar ungeför 50 % av min tid med att leta efter saker så fungerar jag väl bara då och då. Och till och med då fungerar jag dåligt. För då brukar jag vara så trött av allt letande att jag är tvungen att lägga mig ner för att vila lite sen sover jag bort resterande procent av dygnet.


Så, mitt liv går ut på att sova eller leta efter saker. Inte mycket till liv. Inte undra på att kvinnorna flyr mig.


När jag dricker blir det än värre. Det har hänt att jag stått och förtvivlat letat efter plånboken i varenda ficka på kläderna medan jag hållt själva föremålet för mitt letande i handen. Jag tappar bort min mobil efter 4 öl, mina nycklar efter 6 stycken och mitt vett efter 10.


En gång, nu i somras, var jag och Polare C tvungna att klättra in genom köksfönstret i det lilla träslottet (jag har redan berättat om det äventyret som den trogne läsaren vet) eftersom jag för mitt liv inte kunde hitta nycklarna i min väska. Dagen efter hittade jag givetvis mina nycklar. I min väska.


Min mobil hr jag tappat bort så många gånger att jag inte ens orkar fundera på att räkna på det. Den har oftast befunnit sig på någon obskyr plats såsom badrum eller under sängar.


Så, nu är det solglasögon och halsduk som är föremålen för mitt letande. Kan ge mig fan på att de ligger på något helt oförklarligt ställe. Men de kan ju inte ha gått upp i rök? För det kan de väl inte?

Annonser

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Maria P skriver:

    God morgon!
    Du är inte den ende som lägger bort saker. Ibland går jag i sömnen och flyttar då på någon grej här i bostaden. För några dagar sedan kunde jag för mitt liv inte hitta mina glasögon på morgonen så jag var tvungen att ringa till jobbet och säga att jag blev sen. Glasögonen hittades i kylskåpet… Need I say more? :-)

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: