Medan kaffet puttrar

Så var man uppe och igång igen då. Lite senare idag, sov så gott så gott så det var väl bäst att passa på att göra det då. När jag vaknade så for före detta frun omkring som en skållad råtta och sydde täcket och allt hon gör.


Själv tar jag det lilla lugna. Väntar på att kaffet skall brygga färdigt tillexempel. Nån måste ju sköta den sysslan med. Så att det inte blir fel på kaffebryggningen menar jag.


Nä jag väl sörplat i mig kaffe ska jag ta lilla knarren och åka upp till lasarettet för att överlämna nycklar till min ömma moder. Hon ska ut på äventyr idag. Hon var lite otydlig kring vad som skulle göras, hade väl inte riktigt koll på det hela själv, men det handlar om någon form av övning  eller koll på vad hon kan göra. Så om jag fattat allt rätt ska sjukgymnast och arbetsterapeut med ut och handla sedan skall de se hur hon klarar sig i ett kök. Hoppas det går bra det hela i alla fall.


Före detta frun fick just mess från sin äldsta dotter som ligger på en strand i Spanien. 30 grader varmt och i kväll är det match för Elfsborg mot Valencia. En del har det lite för bra tycker sura jag.


Men, själv ska jag bänka mig framför tvn klockan 10 i kväll för att se hur hela Borås SM-hjältar klarar av världslaget Valencia. Man får väl vara realist och se det för vad det är. Men tänk om… Konstigare saker har hänt i världen. Det har det.


 

Annonser

Du gillar kanske också...

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: