Beste Forbrukslån 2018 | Halvin Sähkö | Kredittkort Rabatt | Strømpriser | Boligalarm Pris | Personforsikring | Billigste Mobilabonnement 2018 | Billigste Varmepumpe

Mellan e-cigarettens bloss.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Inger Axelsson skriver:

  Åh jag känner bara för att ringa/skriva kvällstidningarna å berätta hur jävligt det kan vara!

  • jonascarlzon skriver:

   Ja nog är detr märkligt. Jag har inte riktigt fattat själv hur jävla illa det är. Kanske slår jag ifrån mig verkligheten. Har ju alltid varit i det blå ändå. När det gäller media så har vi varit mer en del, bland annat i lokalradion och en del tidningar. Men det är som att ropa i öknen. Vi är ju så förbannat många nu, vi som halkat snett. Men det är bara att kämpa på. När det gäller boken, jodå, jag krafsar allt på den :-) Tack för att du tycker jag skriver fint, det värmer.

 2. Inger Axelsson skriver:

  Kanske Du o Maria ska flytta in till Borås? Ni sparar direkt 2 busskort, eller? Förstår att Ni trivs där Ni bor men "money talks …" Sen en helt annan fråga, jag har levt med en mor som i ganska sen ålder (kommer inte ihåg men närmre 50) fick diagnosen manodepressiv (som det hette då) o hon var sjuksköterska/avdelningsföreståndare när det här skedde. Hon blev så småningom av med sin legitimation o jag har aldrig förstår varför. Till saken hör att hon aldrig, vad jag vet, arbetade när hon var sjuk, utan hon var sjukskriven från insjuknandet till död. Har alltid undrat hur man kunde ta av henne hennes leg, finns det sådana regler? Till saken hör att vi aldrig kunde prata om det här, jag menar aldrig. Önskar Dig o Maria all lycka till, svaret finns nog i att Maria måste få rätt till någon form av sjukbidrag/ersättning. Det är för jävligt att 2 personer ska krävas leva på en persons sjuklön. Finner inga ord, Ni är så duktiga, ta kontakt med tidningar/TV.. Det här är Sverige 2014, något är fel, våldigt fel… Kramar till Er båda, önskar jag kunde skicka 1.000.000 kronor o kramr till Er!

  • jonascarlzon skriver:

   Tyvärr har vi ju inte en chans i helvete att få ett hyreskontrakt med vår ekonomi. Finns inte en hyresvärd som skulle låta oss flytta in. Dessutom bor vi billigt här, visst blir det dyrt med busskorten, det är ju en dryg tusenlapp i månaden, men saker är som saker är så det är inget vi kan göra något åt. När det gäller leget så handlar det väl om att Socialstyrelsen anser, utifrån läkarintyg och eget yttrande, att den bipolära sjukdomen skulle innebära en risk då en bland annat impulskontroll och ordningssinne kan påverkas av sjukdomen. Jag har ju kvar mitt leg, men jag får ju skicka in läkarintyg och skriva ett eget yttrande en gång om året och som det är nu så ligger allt vilande på grund av att jag ändå inte jobbar.

   Ja något har gått snett och blivit knas i vårt land. Det är inte samma land som jag växte upp i, det har blivit hårdare att leva för en sådan som mig, som oss i vår lilla familj.

   Tack för kramarna och välviljan och oändliga kramar tillbaka.

   • Inger Axelsson skriver:

    Fan vore jag starkare skulle jag direkt skriva till all media, kanske gör det ändå. Kommer aldrig fatta att man kan låta en människa, Din Maria, stå utanför allt! Inte undra på att man/Ni mår dåligt, vem skulle INTE göra det? Det här är Sverige 2014, alla är med, eller? Hoppas Du kan få ihop Din bok, Du skriver väldigt fint, vem vet en dag kanske det lossnar…

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.