Låne Penger | Laina | Sammenlign Kredittkort | Strømpris Kalkulator 2018 | Billig Husalarm | Forsikring | Billigste Mobilabonnement | Boliglån
funderingar

Men kära du, håll käft? Eller prata.

Jag är med i någon sort helvetes datingsight. Eller vad det heter. Förra gången trodde jag att jag fann det jag behövde. Som känslan av att tv tittade på mig. Alla som jag behöver mig undflyr mig. Fast kärleken var så ärlig så ärlig så är… lig.

Men dagen som är idag är full av konflikter. Tuggade koppel. Polisen på jakt, polisen på flykt. Borta, så borta.

Prata om annat, prata om att man hatar, prata om att man älskar. Tunn hur, tjockt skinn.

Gömmer.

Men kära du, håll käft? Eller prata.

Author

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

tjugo + 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.