Lån på Dagen | Ulkoinen Kovalevy Hinta | Kredittkort | Strømpris Kalkulator 2018 | Sector Alarm Erfaringer | Vardia Forsikring Test | Beste Mobilabonnement | Beste Eiendomsmegler

Mer ord, mer bild. Ytterligare självförnedring.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. KSena skriver:

  Du har en bra poäng. Alla har en egen religion, en egen personlig tro. Eller icke tro. Och ingen har rätt och fel.

  Håller med oxå om att politik och religion har absolut inget med varandra att göra. Röstade inte heller, skall jag vara ärlig att säga. Att jag inte gått ut ur kyrkan är väl att jag vill gifta mig och bli begravd där.

  Tycker definitivt att du skall satsa på att gå ut och prata bland folk. Du har ordets gåva. Helt klart. Och berättar fängslande. Både du och Maria är så underbart ärliga. Och det gör det för såna som mig, som är mentalt frisk, såååå mycket lättare att förstå. Helt förstå, det kan jag nog aldrig. Men det gör det lättare. Och det kan nog mycket väl finnas fler som kan behöva höra det. Behöva börja förstå iallafall.

  ALL HEDERS till er båda för er underbara öppenhet och ärlighet. *KRAM*

  • jonascarlzon skriver:

   Ja tro är allvarliga saker. Det är väl lite vad man hänger upp hela sin existens på. Själv har jag inte ens trott på att tro så det vette tusan vad jag tror på. Att inte tro blir det väl då. Jo idag i Skene gick det bra. Tror jag. Vi pladdrade på både jag och hon jag var där med. Men så var vi två bipolära som pratade till ännu flera bipolära. Lite som att sticka in skallen i ett getingbo kan jag tro :-) Tack för att du tycker så om vår ärlighet. Det är lite själva meningen med att vara ärlig om våra problem, att vi kanske kan sprida lite förståelse. KRAM

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.