Refinansiering av Gjeld uten Sikkerhet | Pikavippi Vertailu | Beste Kredittkort Norge | Billig Strøm | Billigste Tyverialarm 2018 | Båtforsikring | Beste Mobilabonnement 2018 | Beste Advokat
funderingar

Mig som Manschauvinist

Jag älskar kvinnor, jag älskar hur de ser ut, hur de luktar, hur de låter och hur de tänker. Det där kanske inte är så ovanligt för oss män. Men jag går längre. Jag är hellre vän med en kvinna än en man. Jag känner mig trygg bland kvinnor. Att slippa den eviga kampen som vi män alltid ägnar oss åt. Att slippa vara med i racet om vem som är mest framgångsrik eller stark eller rik eller bara bäst på allt.

Jag har nästan alltid haft mer kvinnliga vänner än manliga. Jag älskar hur kvinnor tänker. De tänker på andra, de har empati och kloka tankar. De stöttar och hjälper. Allt det där förutom då att de är så vackra att titta på, trivsamma att umgås med.

Så kanske kan man kalla det en drog, kvinnor. För mig är det nog det.

Enda problemet är att jag har haft så många långa och korta förhållande än jag kan minnas, så många korta heta möten att jag glömt hälften. Jag har väl sökt trygghet i alla dessa kvinnor. Det är väl något att skämmas över kan jag tro.

Jag blir så förbannat lätt kär och lika fort tappar jag intresset och jagar nästa kvinna att trösta mig med. ‘

Man kan säga att jag dyrkar kvinnor och sätter dem på en piedestal, något som aldrig kan vara bra och något som kvinnorna lätt tröttnar på. Däremot har jag aldrig sett på kvinnor som antingen gudinnor eller horor. Alla kvinnor är värda respekt.

Sen har jag funnit vänskap i så många kvinnor och är så förbannat tacksam för det.

Det här blev ett fånigt inlägg märker jag. Men det är en del av mig allt det där.

Mig som Manschauvinist
En del anser nog bilden som smaklös. Jag finner den bara vacker.

Author

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

två × ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.