Min dom

Ja just det ja. Domen kom igår. Min advokat skulle ringa mig om den men när hon inte ringt på hela dagen så ringde jag själv till tingsrätten och fick reda på att jag fått 80 dagsböter gånger 60. Så jag klarar mig undan nästan gratis känns det som. Jag som ett tag trodde jag skulle få fängelse, jag som inte passar i fängelse, jag är för söt för det.


Nu är det bara hur länge jag är utan körkort som är oklart. JAg ringde till Länsstyrelsen i Mariestad och de kunde berätta att domen måste äga laga kraft innan de tar beslut om mitt körkort. Det sker 20/9. Men jag slipper i vilket fall som helst ta om det igen i alla fall.


Fan vad lättad jag är och jag kan berätta att jag inte kommmer köra något, inte ens gräsklipparen i stugan när jag är dagen efter.

Annonser

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. ***** skriver:

  Hejsan!
  Känner inte till bakgrunden, men det verkar som om du är rimligt nöjd med domen så då är det väl bra då. Verkar ok om påföljden blir tillräckligt tuff för att ge en rejäl tankeställare samtidigt som den inte är så hård så att den förstör ens liv. (Eller familjens tillvaro). Så…lycka till framöver!

 2. Hjulia_ skriver:

  Lille Jonaz…
  … i amerikanskt fängelse? Ojoj, inte bra! :o) Grattis (eller hur man nu ska uttrycka sig) till domen. Skönt att det inte blev värre… det värsta straffet (tror jag…) har du nog redan klarat av; oron och ängslan inför domslut osv. Nu har du ett bra flow med träning och annat – jag hoppas du finner styrka i dig själv och njuter av allt positivt du faktiskt har inom dig och runt dig. Jo, jag satsar på att göra Dr Phil arbetslös. :o) Kram!

 3. melinda 2 skriver:

  Gläd dig
  Du hade tur den här gången, men visst är det lätt göra just den tabben. Nästa gång du festar kommer du förmodligen inte köra allas dagen efter.
  Grattis till att det inte blev värre.
  Ha en bra helg.

 4. Cats skriver:

  Visst…
  är du för söt! (& i amerikanska fängelser hade du nog kunnat råka riktigt illa ut…) Förlåt, bara min taskiga humor, ha en fin helg!

 5. M@rie skriver:

  Faktum är att:

  jag hatar folk som kör på fyllan. Men dagen efter…inte så lätt att veta om man är körbar eller inte. Kram

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: