Minnets kraft.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Gullan skriver:

  Jag har ju inte sparat alla mina gamla blogginlägg, lite synd egentligen tänker jag nu.

  Nu skriver jag inte längre dagbok men har mina gamla dagböcker kvar (dock inte de från min ungdomstid tyvärr) och för några år sen fick jag för mig om att läsa dom (började skriva 1993), och helt ärligt så undrade jag om jag och den där människan anno 1990-talet var en och samma person :O

  Så mkt man glömmer, och ibland kan det vara så välbehövligt att se hur man trots alla kringelikrokar oftast ändå har gått mer framåt än bakåt i livet. Kanske inte nödvändigtvis framåt i ära, karriärsframgångar och ägodelar, men i att vara människa och kunna hantera tillvaron och verkligheten så som den faktiskt är på ett bättre sätt.

  Riktigt snygg banner BTW :)

  • WoB skriver:

   Jag är glad att jag sparat allt. Även om avtrycken på nätet kanske kommer bli en belastning i framtiden så är det min väg. Från rena dumheter, pretantiösa försök, glada tillrop till svart och svart igen. Alltid lär man sig något liksom.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.