Miss B

Snälla Missen, skriv om dina inlägg på det sista inlägger jag gjort. Var tvungen att ta bort de förra för det var helt uppfuckat i Firefox men gillade dina kommentarer. Du hade så rätt. precis det jag letade efter.

Annonser

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. lll skriver:

    Du borde bli krönikör!!
    Du borde pyssla med skrivande av nåt slag, du är en fantastisk god berättare…..kan göra dom mest vardagliga saker intressanta, sånt är en unik gåva…..sparka halva Expressens krönikerkår och anställ dig istället, det är vad jag tycker!

  2. lll skriver:

    Hm menar du det om Kenta?
    Har som sagt skrivit massa kommentarer på tidigare inlägg….jasså Firefox krånglar oxå….annars har Expresssen sagt till mig att det är Explorer som krånglar på deras sidor, jaja allt krånglar verkar det som:( Jo Kenta från "Dom kallar oss mods" triologin skrev en låt som jag tror heter "Just idag mår jag bra" och sjunger vidare "just idag är jag stark". Hans polare Stoffe dog ju av heroinöverdos redan när första filmen gjordes tror jag…..Kenta, som faktiskt aldrig rörde heroinet, levde tills han var 52 eller 54 år, han dog för ngr år sen. Ha en go fredag nu….å jag läser mig vidare neråt innan det är dags att lämna hem lilla vovven å traska ner till gymmet…..oj va hurtig man kan va å;) Kram!

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: