Mitt i smeten.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. puffan78 skriver:

  Drömmar kan för mig påverka hur en hel dag blir… Jobbig dröm som inte släpper taget = ångestdag. Typ.

  Idag vaknade jag på ovanligt bra humör. Kanske för att särbo & minsting kommer ikväll. Men så minns jag heller inte vad jag drömt. :P

  *kram*

  • WoB skriver:

   Jo, vissa dagar kan man bara inte skaka av sig alla känslor som drömmarna skapat. Så precis som du säger så går man hela dagen och mår tjyvjockt för att man blivit kvar i drömmen. Inget vidare alls.

   Ser man på. Så blir det en riktigt bra helg för dig misstänker jag. Gott att höra.

   *Kram*

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.