Mitt liv som cliffhanger

Herrejösses vad mycket det är nu. Jag sitter mitt i en storm av pryttlar av saker som händer. Känner mig som en levande cliffhanger i en såpopera. Hur skall det gå med körkortet? Hur ska min mamma klara sig när hon kommer hem? Vart ska jag bo? Kommer före detta frun bli kär i sin flört och kommer flörten bli kär i före detta frun? Kommer jag att laga köksfönstret? Kommer jag klara att vara nykter? Kommer min panikångest att någonsin bli bättre? Ska jag ta ytterligare en kopp kaffe så här mitt i natten? Kommer jag lämna in min krånglande dator på reparation? Kommer min son någonsin klippa gräsmattan?


Det är mycket nu go vänner, de som jag har kvar efter att ha erkänt mig skyldig till rattfylla på moped.


Fast det är ju som jag tidigare slängt ur mig ett utmärkt tillfälle att göra något åt mitt liv. En ny riktning, en ny framtid. Man får väl ta chansen nu när jag har den. Kanske skulle man bli möbelsnickare, det har jag alltid tyckt verkar så småtrevligt. Men det är svårt att försörja sig på det vet jag eftersom jag har en morbror som är finsnickare.


 Eller kanske jag skulla få tummen ur och skriva de där böckerna som jag tjattrat om att jag ska få ur mig i flera år nu. Jag menar, tid har jag ju. Om sen någon vill publicera dem är ju en helt annan sak men det problemet får jag ta när jag väl knattrat ihop dem. Man måste värma vattnet för att koka soppa liksom. Börja i rätt ände.

Annonser

Du gillar kanske också...

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: