Mycket på gång

Värstans vad trött jag är idag då. Kan inte riktigt skaka av mig tröttheten heller. Den sitter som cementerad i skallen på mig, som en seg kletig massa bakom pannloben på mig. Här gäller det att piggna till, vakna upp, bli lite vaken. Kan ju inte komma till mötet och se ut som om jag ska somna vilken sekund som helst, för så känns det.


Sen ska jag ju till ömma modern och efter det är det vaxning av före detta fruns bil som står på schemat. Så det finns inga hål att stoppa in lite sömn eller slappande i. Så jag får ta en kopp kaffe till, borsta tänderna och sedan ta den gamla hederliga knarren mot okända mål med gott mod i bröstet och hopp i hjärteroten. Eller nått.


Synd att man ska vara så förbaskat lat hela tiden. Tänk vad jag kunnat fått gjort om jag inte vore så förbaskat lat. Åka till främmande planeter, länder eller i alla fall kommuner. Kanske skulle jag uppfunnit något viktigt, som ett vaccin mot HIV eller en automtisk skopåtagare. Eller så hade jag lett ett företag till svindlande höjder som han IKEA-Kamprad. Eller i alla fall startat servicebutik.


Men, eftersom jag är så lat som jag är så får det räcka med att vaxa bil idag. Man måste spara på de få krafter man har så att man orkar puffa till kudden bekvämt när man skall sova. Inte trevligt att sova på opuffad kudde.


Nä, kaffe var det.

Annonser

Du gillar kanske också...

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: