Refinansiering | Paras näppäimistö | Billigste Kredittkort | Strømpris | Beste Tyverialarm 2018 | Behandlingsforsikring | Billigste Mobilselskaper | Billigste Bredbånd 2018
funderingar

Någon sorts budskap till någon. Som förstår det.

Ok. Så jag fuckade upp allt igen. Sån är jag. Ingen har vant sig. Ingen har förlåtit. Ingen sörjer. Ingen bryr sig. Allra minst jag. För jag bryr mig aldrig. Om någon. Inte på riktigt om jag får tro alla rykten, om visst skall man tro på dem. Eller vad människor redan bestämt. 

Jag vet vem jag är, så skit samma. Jag har försökt.  Hälsa det till de övriga.

Author

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

nitton − tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.