När åldern maler ner.

En gång var hon mig trogen.

Men hon överger mig. Universum, kvinnan som älskat mig har övergett mig och kvar är bara min vittrande kropp.

Hur får man tillbaka alla år? Universum tiger still. När jag var ung, då för länge sedan talade vi om allt. Hon visade mig sina stjärnor och vad som finns i allt det svarta runt dem. Hon sade att världen var min, endast min.

Nu övergav hon mig, redan för åratal sedan kom jag på. Lämnade en ond rygg, värk och smärta. Torr mun, söndriga tänder. År som går utan värde. Ojämnt hjärta. Åren som går före döden.

Universum, en kvinna utan nåd.

Http://Wobworld.se
Det enda du behöver på nätet.

Annonser

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: