Billig Refinansiering | Langaton Hiiri | Søk om Kredittkort | Solceller | Beste Hjemmealarm 2018 | Forsikring | Mobilselskaper i Norge | Billige Varmepumper
funderingarKärlek

När kärleken är som bäst.

Vi har 45 gemensamma FB-vänner.

Vi passar varandra som en hand i en handske. Tiden går och snart är det 2013-1-10. Då ska vi manifestera vår kärlek genom att gifta oss. Den Helande Maria blir min hustru och aldrig förr har det känts så här bra.

För att jag älskar Den Helande Maria älskar jag även mig själv.
För att jag älskar Den Helande Maria älskar jag även mig själv.

 

När jag var barn hade jag en låtsaskamrat som hette Manik. Han var med mig överallt, jag krävde till och med att han skulle sitta med mig vid middagsbordet och ha en tallrik med samma mat som jag hade. Han var en vän att lita på, han bråkade aldrig med mig och höll med mig i det mesta.

Nu ska jag fira bröllop med min allra bästa vän i världen Missmanic. Hon är min vän, min älskade, min käraste, hon är allt jag behöver för att styra mig i rätt riktning.

 

Manik blev Missmanik.

Är inte livet underbart i bland?

Author

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

One thought on “När kärleken är som bäst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

ett × två =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.