Låne Penger | Näppäimistö | Beste Kredittkort Bensin | Billigste Strøm | Boligalarm | Forsikring Sammenligning | Beste Mobilabonnement | Varmpepumpe Pris 2018

När man söker mod.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. puffan78 skriver:

  Jag känner igen mig i så mycket du skriver, dina tankar träffar rakt in i mina, dina känslor greppar tag om hela mig. *mitt i prick!*

  Men jag tror att du har fel om att inte kunna försörja dig på skrivandet. Du har ett eget sätt att skriva på och du gör det attans så bra! En bok från dig och jag skulle vara den första att köpa. Jag tror du skulle kunna, om du hade mod att försöka… men just det, det var ju det som saknades :(

  Ja, vad gör man? Jag har inga kloka ord eller så, men jag prenumererar på dig och läser allt du skriver. Som sagt, dina ord greppar tag och får en alltid att tänka. Jag hade också författardrömmar en gång, men se här, jag kan inte ens författa en kommentar. Ääääh!

  Gillar dig, i alla fall.

  Kämpa på! KEEP YOUR HEAD HIGH!

  *kram* <3

  • WoB skriver:

   Det är ju en av de saker som är så roligt med att skriva "öppet", som på en blogg. Man hoppas ju alltid att någon ska känna igen sig eller få något ut av det. Det är väl som en klok person en gång sade: som konstnär behöver man en publik. Det är nog ack så sant.

   Det var ju det där med mod ja. Fast jag börjar samla mod. Lite som Nasse i Nalle Puh. En dag ska jag nog våga att skicka in det jag skrivit. Hoppas jag.

   Tack så jättemycket för dina fina ord. Jag tror nog att skulle kunna skriva mer än du gör. För du är väldigt duktig på det. Jag följer ju din blogg så.

   Tack.

   Tja, huvudet sitter ju längst upp så det gäller väl bara att försöka att inte stå på händerna :-)

   KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

12 + 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.