När man tänker på saker.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. WoB skriver:

    Fast medias framställning betyder ju bara att de finns i debatten. Att säga att man gillar olika är ju inte att säga att man ogillar SD? Eller så är det precis så och då har ju SD större problem än man ens förstår. Sen är invandringspolitiken en katastrof, men det beror ju inte på mängden eller de som kommer. Det beror på hur vi tar emot dem. Att ett land som har lika många invånare, MED invandrare, som London och tror sig klara sig ensamt inte har några större chanser att klara sig är rätt så troligt. Ändå pratar man procentsatser istället för vad man ska göra.

  2. sara skriver:

    ..saga att media beter sig extremt oproffsigt I denna fraga, spec AB. De ska granska samhallet objektivt, inte ha nagra egna asikter. Istallet gor de klart att de ogillar SD a det grovsta o fordummar o forminskar dem nonstop. Vad ar det for bullshit? Rena rama hogstadie mobbingen, dessutom tror jag det ar kontra produktivt. Ta debatten istallet for att bete er som rabiata barnungar, det galler aven de etablerade partierna. AB's Vi gillar olika ar ju snarare: tyck som oss eller hall klaffen. Inse istallet att 6% av sveriges befolking ar valdigt missnoja med dagens invandrings politik, men det betyder inte att de hatar invandrarna I sig. Lite perspektiv tack. Sjalv rostade jag pa M. Sa var det med den saken.

  3. sara skriver:

    Det ar skillnad pa minska invandringen o rasism, men alla ar sa forblindade av ilska att ingen bemodat sig att lasa SD's valmanifest. De vill minska invandringen med 90% till danmark o finlands niva. Inte kasta ut dem som redan ar har. Sen att det ar gott om stolpskott som dras till det partiet o gor alla mojliga pinsamma uttalande ar en annan sak. Men a andra sidan finns det homofober I KD eller elitisktiska neoliberaler I FP som gor uttalande som inte star I partiprogerammet. Jag maste

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.