När lilla jonas började bli trött

Ok. Klockan är mitt i natten och nu börjar lilla Jonas bli trött trots alla känslostormar. Fan vet om det inte funkar det där med kaffe. Druckit tre koppar och nu börjar mina ack så vackert melerade ögon att svida lite av trötthet. En och annan gäspning letar sig även fram över mina läppar och jag tror det börjar bli dags att bädda ner min bastanta kropp bredvid katten och föröka sova lite. Ska morgondagen bli lika intensiv som den här dagen vart så behöver jag sannerligen min skönhetssömn.


Måste till apoteket och hämta ut mina mediciner och eftersom jag inte har något leg (ni vet, det där med körkortet) så måste jag ha med mig någon som kan styrka att jag är jag. Har för mig att före detta frun lovat hjälpa till med det annars får jag övertala mina stora barns moder att följa miggenom dörrarna till apoteket.


Sen måste jag upp till lasarettet och träffa min moder. Vi har bara pratat på telefon idag (eller noga räknat igår) eftersom jag hade fullt upp med rättegångar och sova och hon hade fullt upp med träning. Så ett besök skulle sitta bra i morgon.


Tömma kattlådan får jag göra med. Sen vet jag inte. Förhoppningsvis så får jag tillbringa lite tid med före detta frun men inte vet jag. Hon kanske har andra planer än att tillbringa tid med en alkoholiserad före detta make. Vore ju ingen överraskning precis :-(


Nä, nu ska jag dricka upp kaffet, röka ännu en cigg och försöka sova lite. Sömn brukar lösa många problem, speciellt när det gäller nerverna.

Annonser

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. ex frun skriver:

    men det e klart…
    att jag ska hjälpa dig med apoteket:-)… jag har ju lovat och sen har jag nog inget bestämt i eftermiddag, så visst kan vi säkert göra nåt:-).. din knäppis*s*

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: