Nu är jag förbannad på er jävla rädsla och lathet

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Lotten skriver:

  Rätt!
  Utbildning ska vara ett krav o mer därtill tycker jag! Häromdagen satt jag i en grupp o försökte förklara för arb.kamrater,som arb. på ett annat ställe) hur o vad folk med grav utv.störning upplever sin vardag, villsäga ,här o nu!
  Olika tips/råd hur de kan aktivera de boende m.m.Läsa av dem) se hur de reagerar på olika saker! i vardagen o mycket mer. Dess personal har arbetat ca 10-20 år, men är de intresserade av sitt svåra jobb? inte många vill jag påstå! På ytan ja, men jag själv har börjat förstå vidden o djupet av mitt arbete o då blir jobbet mycket svårare. Intressantare o mer lärorikt!Och jag har också gjort ett dåligt jobb många gng, för att arbetet ÄR svårt o allahar inte empatin o viljan att förstå de boende! Det är ibland som om vi går först, sedan den utv.stördes behov? Vi borde ta itu mmed oss själva o fråga oss; varför reagerar vi som vi gör?? Men det är nästan alltid samma svar på det? NEJ, det det är frivilligt! Nej, säger jag, inte i detta yrke med folk som inte kan prata men VISA på sitt kroppsspråk m.m!Naturligtvis finns det för få personal/vi är ju så dyra) hm! Men vi skulle kunna göra vårt arbete mycket bättre om vi tog arb. mer på allvar! Kram på dig!
  Mycket mer finns men du har rätt tycker jag!

 2. Conclusion skriver:

  har..
  redan en skuld till csn så får inte ta mer men annars hade ja gjort de. jo ja förstod vad u menade.. kolla bara på somrarna.. de tar ju in vilka vikarier som helst bara för att täcka upp och unga utan erfarenhet alls. vet int ehur många felmedicineringar å anant de har vart som man sett.

 3. Conclusion skriver:

  jag..
  ..hade gärnat utbildat mig om jag fikc möjligheten men ignen vill betala de så… fast jag har nog sett mycekt tvärtom också.. utbildad personal som absolut borde stå bakom en maskin istället för att jobbba med männsikor. men visst är de viktigt med utbildning.. håller jag med.. men viktigast är nog lämplighet, empati och ödmjukhet…. utbildning är ett stort plus på de..har jobba tinom vården sen jag var 16. Jag ha rnog inte direkt sett att personalen inte vart pigga på att utbilda sig utan chefer som inte vill betala både för perosnalen som ska utbilda sig och ersättarna. kanske jag får en schans å¨validera till usk om nån vill betala de.
  ps.. är itne dålig på stava.. bara taski syn (;

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.