Penger på Dagen | Kaiutin | Visa Kredittkort | Strømkalkulator 2018 | Hyttealarm Pris 2018 | Husforsikring | Billigste Mobilselskaper | Sammenlign Sprengningsfirmaer

Ny är det din tur att berätta för mig hur min blogg och jag själv är.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

9 svar

 1. jonascarlzon skriver:

  Gudars vad jag tacksam jag blir av dina ord. De gör mig än mer styrkt i att jag kanske gör något som är bra. Tack!

 2. Anna skriver:

  Hej.
  Sen kommentar jag vet, men jag instämmer med ovanstående. Du skriver oerhört bra. Jag önskar att du någon gång får ur dig dina alster på pränt. Eller att få höra dig föreläsa. Du har så mycket kunskap, insikter och erfarenheter av livet som inte bör få gå till spillo utan att andra får ta del av de. Du har så mycket att ge, kanske främst till unga män som är i valet och kvalet. Du har så mycket att ge till oss som arbetar inom vårdyrken och inom social omsorg. Du lär oss alla. Det är få förunnat att få vara en källa till kunskap för så många. Så jag hoppas att du någon dag blir så stark som du måste för att orka låta oss ta del av allt det du har att erbjuda.
  / Anna

 3. Den helande skriver:

  Dina ord är fantastiska. Jag älskar alla bokstäver som bildar ord

 4. vardagsninjan skriver:

  du vet vad jag tycker om din blogg och dina ord. vad jag tycker om att du ska publicera en bok, kring vad jag ser om att du ska föreläsa.
  du är bara så bra med ord, men inte bara det. mycket mer ligger bakom. en hjärna som arbetar och inte vill stanna upp, utan utvecklas framåt på de flesta aspekter i livet.
  go go go jonas! tvivla inte på dig själv för det du gör är kanonbra!

  • jonascarlzon skriver:

   Dina ord berör mig oerhört., Jag ska försöka tro på mig själv. Kanske kan jag göra någon form av skillnad, hoppas jag.

 5. Jonna skriver:

  Jag tycker du har ett väldigt flyt när du skriver, det är lätt att läsa ( missförstå mig rätt nu) Även dina tunga delar som du skriver är även dom väldigt flytande i texten och det är fantastiskt.
  Jag tycker helt enkelt du skriver bra

 6. KSena skriver:

  Jag älskar din ärlighet. Helt klart! Här hymlas inte med orden, och det är nåt du skall vara stolt över. Inte lätt alla gånger att vara rak och ärlig, men det är du. Heders för det!

  • jonascarlzon skriver:

   Jag har börjat tro att äkta ärlighet är det enda sättet att gå vidare på. Visst, en del saker håller man privat, annars vore man ju korkad. Men det mesta som jag berättar om är på riktigt. Så, jag försöker vara heder för det mesta :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

17 + tretton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.