Ofrivilligt celibat

På tal om stayups. Mitt sexliv ligger i träda. Sånt kan vara farligt har jag läst. Någonstans. Så frågan är hur jag ska lösa det hela. Visst, bra karl reder sig självt och allt det där, men det är lite som att äta spagetti utan köttförssås, det liksom fattas nått.


Kanske skulle man skaffa en sån där rysk mailorderbride. Det vore nått. En vacker ung kvinna med dåliga tänder och en obeveklig sexlust. Nä, jag är så dålig på ryska då det går bort.


Springa på krogen och leta kvinns som är tillräckligt fulla för att lägga sig med en fet, kort neurotiker? Skulle kanske funka om jag vore rik eller berömd men jag är varken det ena eller det andra.


Nätet då? Nä, vi har ju nyss konstaterat att jag är kass på det där med nätflörtaden. Blir mest generad om kvinnsen blir för närgågna. Jobbet funkade ju bra i många år. Men något sånt har jag ju inte nu. Annars var ju sommarfesterna ett säkert kort.


Fasen, detta blir en svår nöt att knäcka.


Kanske får jag sikta in mig på att leva i ofrivilligt celibat en längre tid. Då kan jag ju alltid låtsas att det är självvalt och då får jag en massa beundrare för att jag är så asketisk och tålmodig.


Äh. Ingen idé att fundera på det där ens. Får väl hoppas att det dimper ner nån kvinna som är förvirrad nog någon dag. Hoppas kan man ju alltid.


Annonser

Du gillar kanske också...

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: