Ok, jag tror jag är hemma nu.

2012-06-21

23:08:07


Jag vet.

Teman hit och teman dit. Ingen ordning, ändring efter ändring. Men nu tror jag att bloggen är hemma. Nu känns det lite som att jag hittade vad jag sökt. Den ska vara såhär. Just nu. Kanske kommer jag skruva lite på temat, lite lite, men i det stora hela: detta är bra.

Arab Jew from Yemen. Original title from: Cata...

Arab Jew from Yemen. Original title from: Catalogue of photographs made by the American Colony … 1914: Costumes and characters, etc. Group of Yemenite Jews. Copy print verso: Yemenite Jew. (Photo credit: Wikipedia)

Enhanced by Zemanta
Annonser

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: