Låne Penger | Puhelinliittymä | Kredittkort i Norge | Strømpriser | Billigste Brannalarm 2018 | Forsikringsselskap | Billigste Mobilabonnement | Produktfotograf

Om du vill läsa nästa inlägg, läs detta först.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. birgitta skriver:

  Birgitta heter jag Sjuksköterska från Halmstad Började som sagt läsa dig från Expressentiden och har inte kunnat sluta Man blir ju beroende av vissa saker Skriver "nästan" aldrig svar då jag har "fobi" över mitt urusla sätt att uttrycka mig Då jämför jag mig alltså med dig och Maria Ni är så verbala så man får komplex Jag har ett par i min släkt som har diagnosen borderline och tycker mig förstå dom lättare nuförtiden (er förtjänst) Vi får väl se om du känner för att skriva igen Har nästan gett upp att vänta Hoppas ni snart får mår bra igen!!!!

 2. Birgitta skriver:

  Läser gärna mer

  • Bror Carlzon skriver:

   Tack för att du läser. DU är mer än välkommen att kommentera och argumentera i bloggen. Jag vill den ska gå både ut och in. Jag vill lära mig av andra människor och jag vill dela med mig av det jag upplever.

   Eftersom nästa inlägg är väldigt allvarligt för mig så blir jag glad om du först skriver liiite till om vem du är och varför du läser bloggen. Jag är för det här onödigt kanske, vaksam, för mina barns och min mors och min frus skull. Du behöver inte berätta din hela livshistoria, men lite löst bara.

 3. Sofia skriver:

  Jag vill gärna fortsätta läsa, du har en oerhört bra skrivartalang som jag gillar och jag är tacksam att du delar med dig. Jag ger sällan feedback eller kommentarer, är dålig på det men jag gillar att följa dig.

  • Bror Carlzon skriver:

   Tack för att du läser. DU är mer än välkommen att kommentera och argumentera i bloggen. Jag vill den ska gå både ut och in. Jag vill lära mig av andra människor och jag vill dela med mig av det jag upplever.

   Eftersom nästa inlägg är väldigt allvarligt för mig så blir jag glad om du först skriver liiite till om vem du är och varför du läser bloggen. Jag är för det här onödigt kanske, vaksam, för mina barns och min mors och min frus skull. Du behöver inte berätta din hela livshistoria, men lite löst bara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

fyra × 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.