Mar 07

Onsdag

Modern hämtade nyckeln till förrådet idag. Det var större än jag räknat med, hela 7 kvm så där får nog de flesta av mina möbler och pryttlar plats. Äntligen något som ordnar sig i alla fall. Kanske borde jag flytta in själv där. Lilla Jonas i ett gammalt soprum. inte helt fel tanke 🙂

I övrigt har jag väl inte fått något vettigt gjort. Tandvärken håller på att driva mig till vansinne men det är sannerligne inte läge att gå till tandläkaren. Varken ekonomiskt eller ångestmässigt. Jag skulle nog hoppa ur stolen efter bara någon minut. Det har hänt förut. Jag ska få en remiss av min läkare så att de kan söva mig och då får de dona bäst de vill i käften på mig.

Vädret är lika grått idag som igår. Himmel, gräs, träd och asfalt. Allt är lika stengrått och tråkigt. Men i vilket fall som helst så är våren på väg vare sig vädret vill det eller inte. Så gott så gott.

2 kommentarer

  • Blessing on 8 mars, 2007 at 11:58
  • Svara

  Carpe diem
  Fånga dagen idag. Always look on the brigth side of life…..
  Försöker i alla fall jag göra fasten det är internationella kvinnodagen och jag upptäcker at det är skit samma för min lön suger! Lika bra i går som i dag. Kanske skall göra ett könsbyte?

  • Nika, Under solen i on 7 mars, 2007 at 21:31
  • Svara

  hej du
  tandvärk är skit..jag brukar droga mig med ibuprofen när jag har tandvärk…som du så gillar jag inte tandis…hoppas att det snart går över

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

%d bloggare gillar detta: