Orden som vapen

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. WoB skriver:

    Visst är det ett vidrigt "ord"? Min kära dotter säger det vad jag än frågar henne. Om jag frågar henne om hon är korkad säger hon bara "venne". Mina gener har tydligen vilat sig lite :-) Även fast hon är smart tösen så låter hon som om hon vore lobotomerad :-)

    Hm, man pratar Boråsiska. Liksom. Nä, Göteborsgska pratar bara Göeborgare. Gudslekov :-)

  2. Junie skriver:

    Hahahaha!! Venne. Tänker på min kusin då, hon brukar använda det… ordet, eller vad man ska kalla det. Fast hon är från Linköping. Var ligger Mjällby? Eller nä, jag googlar… Aha, utanför Halmstad. Det förklarar ju en del.

    Hur pratar man i Borås? Liknande göteborgska?

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.