Problemlösning i den lägre skolan

Det var då själva f*n vad allt ska bli krångligt idag då. Jag som hade så stora planer men vart jag än vänder mig så slår jag näsa i något problem av olika slag.


Jag skulle rengöra ugnen då fanns det ingen skursvamp. Jag skulle kontakta bovärden angående min moders spistimer men då upptäckte jag till min förvåning att telefontiden redan var slut. Jag skulle skriva ut den där ansökan om fördtjänst då var bläcket slut i skrivaren. Jag ringde ett samtal för att prata med en person på beroendeenheten men då satt denne i möte.


Men det löser sig väl alllt eftersom det där kan jag tro. Före detta frun ville ut och gå lite så då passade jag på att lassa över ansvaret för att inköpa ett stycke scotchbrite, jag lämnade mitt telefonnummer till en trevlig männska på beroendeenheten så att den där kvinnan som jag sökte kan få tag på mig och bovärden får jag väl ta nästa vecka då kan jag tro när han har besökstid. Mina stora barns moder har skrivare så där kan jag skriva ut dokumentet som jag behöver. Men det är lite irriterande när man hela tiden får klättra över kullar när man räknat med en rak och fin väg.


Nu sitter jag stilla och väntar på att före detta frun kommer hem så att jag kan ta knarren och åka och träna. Funderar på att röja upp lite i köket, det behövs. Det är lite rörigt där så varför inte pyssla med det i väntan på den där skursvampen liksom?Tja, inte blir det något gjort om jag sitter här och glor, det så sant som det är sagt. Så, jag skrider till handling.

Annonser

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Zenita skriver:

    Hahahaha!!
    Schysst bild. jag kan se dig framför mig, hur du "skrider till handling",( fenomenal beskrivning)

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: