Råd angående val av Filofax.

Ok, ett I-landsproblem.

Faktiskt, för att göra allt lite annorlunda här på bloggen, lägga ner gnället och gnölet för en stund. Jag har två Filofaxer, en i brun mocka som jag köpte 1996 och en med svart skinn och med inbyggd plånbok som jag köpte för två år sedan.

Den svarta har jag använt mig av sedan jag köpte den medan den bruna legat i en låda. Men nu börjar jag tycka att den svarta tar så jäkla massa plats i och med plånboksdelen. Den bruna är mer slimmad så att säga.

Så nu frågar jag dig: vilken Filofax ska jag använda mig av?

filofax

 

Nej, det här har inte blivit någon jävla modeblogg!

Annonser

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

10 svar

 1. Junie skriver:

  Men nu hann ju inte jag säga vad jag tyckte :(

 2. Det blev den bruna, var lite pill att föra över alla papper och kalendern, men nu är det gjort.

 3. Den bruna är snyggare :-)

 4. Sophia Odh skriver:

  Svart, klassisk matchar allt och du har allt på samma ställe.

 5. Anna skriver:

  Ha separat plånbok och separat Filofax. Jag röstar på den bruna, som dessutom är snyggare (i mitt tycke).
  Jag minns Filofaxernas storhetstid! Jag gillade dem; man fick bättre överblick över veckan.
  My recent post Brandmän – och brandkvinnor?

  • jonascarlzon skriver:

   Jag gillar verkligen Filofaxen, slipper sitta och pilla med en liten minikalender i mobilen utan kan snabbt och väldigt lätt klottra ner tider och göromål.

 6. Då byter du till den bruna

 7. Där finns ju ingenting redan nu

 8. Svarta, men plocka ur allt onödigt i plånboksdelen :-)

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: