Redo att lära mig skriva på riktigt.

Bara en väldigt kort fråga.

Är det någon som vet en bra “lära-skriva kurs” som inte kostar för mycket, helst i Borås-området. Jag är verkligen sugen på att lära mig skriva, sådär som man egentligen ska göra.

Så, förslag? (Jo, jag vet hur man Googlar, men där finns inte alla svar, jag lovar, du kan mer än Google, tro aldrig annat.)

Annonser

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

12 svar

 1. Irene Sjöberg skriver:

  Jag har för mig att de har skriv-kurs på hemgården.

  • jonascarlzon skriver:

   Jo. Jag anmälde mig för något år sedan men då blev det inget på grund av för lite deltagare.

 2. KSena skriver:

  Kolla högskolan, Medborgarskolan eller Studiefrämjandet… Om inte annat så kan de säkert peka dig vidare… Finns även mycket på biblioteket. De anordnar träffar med jämna mellanrum som diskuterar författare osv. Där finns oftast info oxå via olika lapper, infoblad etc… Turistbyrån kan oxå ha info. :-)

  • jonascarlzon skriver:

   Tack, det var inte dåligt med råd du kostade på dig. Jösses, här sitter jag och tror att världen är mer komplicerad än den är. Men man måste se sig om ibland.

   • KSena skriver:

    Det är väl bibliotekarien i mig som inte kan låta bli att kräkas ur mig info när det efterfrågas. *skratt* :-) Hoppas du hitter något! Har ju fått många tips här ser jag. :-)

    • jonascarlzon skriver:

     Jag jag är är bara tacksam för alla tips och all hjälp jag kan få. Tiden rinner på och iväg, allt medan jag aldrig kommer loss i skrivandet. Lat och rörig. Men jag SKA skriva den där boken, bara för att ha gjort det liksom. För jag vet att den finns i mig. Men det var då faen så svårt att hitta eländet :-)

 3. birgitta skriver:

  Förstår inte varför du skulle behöva gå på kurs Är det någon som kan skriva är det väl du!!
  Du är en klass för sig Börja på boken snart är du snäll Ha det bra!

  • jonascarlzon skriver:

   Tack! Så mycket tack. Jag har för mig att du har följt min blogg länge, jag kan ha fel men nog är det så? I så fall så tackar jag än mer för att du orkar med att läsa om den här trasiga figuren. Tack!

 4. Folkhögskola? Komvux enstaka kurser?

  • jonascarlzon skriver:

   Passar mig nog bäst tror jag. Har beställt ansökningsblankett till några folkhögskolor. Distansutbildning är nog bäst tror jag. SÅ, den kör vi på bland annat.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: