Så… förtjusande

Wow, så ovanligt. Lilla Jonas känner sig deppad i november. Det har ju aldrig hänt innan. Typ. Fan, ibland så är det bara som det är. Den här svarta månaden är min värsta fiende, till och med värre än jag själv. Det spelar liksom ingen roll hur många piller jag petar i mig, hur mycket jag tänker positiva jävla tankar eller hur mycket jag försöker gaska upp mig. Hålet finns där likt förbannat och likt en dåre så knatar jag rakt i det vareviga år.

Men nog känns det lite annorlunda i år. Det gör det. Inte lika nattsvart som det brukar. Mer som en malande, dunkande känsla av obehag långt, långt inom mig. Så kanske klarar jag mig bättre i år. Det vore ju tacksamt med tanke på att jag redan står över den rekomenderade maxdosen av antidepressiva och för första gången har min andra medicin som även den ska jämna ut mina skov av depp. Så kanske går det väl i år. I vilket fall som helst så har jag klarat den första delen av hösten lysande.

Men just nu så är det lite svart som sagt. Känner mig full av obehag och samtidigt så där otroligt tom som man blir när man är deprimerad. En lätt känsla av paranoia jagar mig, en tanke att ingen i hela världen tycker om mig. Saknar tryggheten före detta frun gav mig. Det känns… tomt. Som om själen bara är ett tomt skal där ekon av min röst jagar mig.

Äh va fan. Nu får det vara nog med självömkan. Ska koka mig en kopp thé, titta på lite film och sedan nana. Det enda jag behöver tänka på är att vakna till en stund lagom länge för att ringa återbud till sjukgymnasten. Sen ska jag sova länge. Sola ska jag göra med i morgon. Kan inte vara fel med lite d-vitamin och solljus lite såhär mitt i allt det mörka. Träna är ju inte aktuellt ännu förrän halsen blivit bättre men vad fan, en promenad kanske kan liva upp.

Det kunde vara värre.

Annonser

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Dwb skriver:

    Känner samma…
    Här har du en till som är i en mega-mörk-höst-depp-inte-veta-in-eller-ut-känsla. Jag älskar din blog!! Vet du varför? – Jo för att du skriver det jag skulle skrivit!! : ) Dumt att ha en blog speglad på 2 olika servers! : )) Puss på dig i höstmörkret… luv you!

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: