Så klok man bara kan vara

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. lll skriver:

  Det låter bra det…..
  synd det där bara att man kan funge så bra om kamrater men inte som par, ett av livets alla mysterier. Men jag är glad att ni är vänner…..inte som jag och mitt X som ska mötas i en rättegångssal :((

 2. lll skriver:

  Ursäkta!!!
  Skammens rodnad sprider sig på mina kinder…….har läst lite i din blogg nu och förstått att du verkar ha bra kontakt med din exfru, så då antar jag hon vet att du bloggar och lägger ut foton……där ser du, man ska inte lägga sig i sånt man inte vet nåt om, nu smiskar jag mig själv på fingrarna AJAJ. Intressant blogg du har förresten:) Ta hand om dig…..sola inte för mkt,det är inte snyggt!

 3. lll skriver:

  Hm…..
  kanske inte helt schysst att lägga ut bilder på exfrun, vet hon om det?! Personligen hade jag blivit jävligt förbannad om nån la ut foton på mig på nätet utan min vetskap. Jag har ju lagt ut foton på mig sjäv på nätet både här och där, och väl ute på nätet så vet man ju aldrig vad dom kan användas till men det är man ju medveten om när man lägger ut dom (tyvärr inga nakenfoton på mig….eller, det kanske alla ska va glada för hahaha), menar inte att kritisera…..en tanke bara. Du måste ligga under Sex&kärlek om du ska få många läsare……sen om du inte skriver ett skit om sex eller kärlek spelar ingen roll, folk är så enkelspåriga så dom går in på dom bloggarna som ligger under den kategorin…..sen kanske dom inte läser dom bloggar som gett "falsk varudeklaration", eller så gör dom det…..jag vet inte. Ha en bra lördagskväll och tack för att du tittade in till mig:)

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.