Forbrukslån | Peliläppäri | Beste Kredittkort med Rabatt | Billig Strømleverandør | Billigste Hyttealarm | Bytte Forsikringsselskap | Billigste Mobilabonnement | Leilighetssalg
Övrigt

Så var det avklarat

Så var det över då. Den stora rättegången som jag nojat mig över i några månader är äntligne avklarad. Så gott.

Det konstiga var att när jag satt där mitt emot killen som slog mig så tappade jag all lust på hämnd. Han satt där och såg orolig ut. Inte konstigt.

Allt som allt satt jag där ingefär en timma innan jag kunde gå därfrån. Det var vittnesmål som skulle avläggas. Jag tyckte hela historien spretade åt alla möjliga håll, var och en hade sin lilla version av vad som hände.

Men nu är det över och kanske kan jag sova gott i natt för första gången på väldigt länge.

Author

Bror J. Carlzon

2 thoughts on “Så var det avklarat

  1. Måste vara…
    …skönt att det är över?. Måste vart fruktansvärt, för de första det som hände och tiden efter… Man vill ju bara ha sådant uppklarat så fort som möjligt, så att man kan GÅ VIDARE! Men rättssystemet verkar tycka annorlunda, men de går väl i "tur o ordning". Det som är jobbigt är att det ska gå så himla lång tid innan saken går upp i rätten, har själv vittnat i ett misshandelmål där min kompis var offret, och det blev ju nästan som man tyckte synd om den åtalade när det väl var dags, för att han såg så ynklig o ångerfull ut typ ett år senare. Hoppas du kan lägga allt bakom dig snart. Styrkekramar!

  2. Åhh….
    Äntligen över! Jag känner mig nog mer lättad än du! Du har funnits i mina tankar.. vi ses snart! : ) KRAMAR!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

15 + 15 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.