Saknaden.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. WoB skriver:

  Fast grejen med Lennon är ju att han faktiskt aldrig försökte vara någon ängel eller visa sig som en sådan. Många saker han skrev var ju öppna som sår om just vilket arsle man kan vara i världen. Men folk har liksom fått de där två låtarna, Give Peace a chance & Imagine på skallen. De är ju inte ens i närheten av det bästa karln gjorde. Alls.

  Så bra, har du lärt jycken att jaga dammråttor? :-)

 2. Gullan skriver:

  Fan va jobbigt med din vän :(
  Ja idag tycker man ju att 40 år är ingen ålder, och tänk att John Lennon skulle fyllt 70, svårt att tänka sig på nåt sätt!
  Själv har jag en kluven inställning till John Lennon. Han har gjort mkt bra musik med tänkvärda texter, samtidigt som han ibland verkade bete sig som ett ärkesvin……lite som Thomas Di Leva, har tyvärr mkt svårt för den sortens människor. Inte så att nån skall vara felfri, för det är ingen, men när man utger sig för att vara nåt man inte är….nä, och det tycker jag tyvärr att John i mångt och mkt gjorde, men inte fan var han värd att bli skjuten :(

  Ha en fin lördag iaf……och det där med benfragment i soffan det har vi gemensamt, men hör å häpna så är det sämre ställt med dammråttorna hemma i Gullans lilla tvåa numera :O

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.