Forbrukslån Best i Test | 4K Näyttö | MasterCard Kredittkort | Strømpriser | Alarmselskaper i Norge | Forsikring | Mobilselskaper i Norge | Luft til Luft Varmpepumpe
ångestfunderingar

Skraj. Bara skraj.

Idag är dagen. Eller, en av många dagar. Det beror lite på hur jag väljer att se på saken. Klockan 11.00 ska jag till tandläkaren för att diskutera den kommande tandbehandlingen där jag ska sövas. Jag är helt klart nervös. Väldigt nervös. Även om det bara ska pratas är jag nervös. Det blir så när man inte varit hos tandläkaren sedan 2002 eftersom man har en panisk tandläkarskräck.

Igår lade jag mig för att sova redan 17.30. För att jag ville att tiden bara skulle gå. För att jag var nervös. Tiden gick och jag är fortfarande nervös. Men jag vet ju att mina steg kommer att studsa när jag varit där. Den där känslan man får när man tagit till något man oroat sig för väldigt länge.

Så här sitter jag. Med svettiga handflator och fladdrande hjärta. Det är inte läge för att äta frukost. Inte alls läge. Jag skjuter på det tills jag varit där. Hos tandläkaren.

Äh, jag bara pladdrar. Bättre att gå in i duschen och försöka slappna av lite.

Så får det bli.

Jag vill också gömma mig.

Author

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

2 thoughts on “Skraj. Bara skraj.

  1. Alltså. Jag ber om ursäkt, men detta är egentligen ingen kommentar direkt till ditt inlägg.

    Men sedan du flyttade till egen domän, så går din blogg lite sönder i min brief-läsare!? Jag måste scrolla massvis åt SIDORNA för att kunna läsa allt. Det är lite irriterande och jag vill ju läsa dig!!!

    Vet du om det finns nåt att göra åt det? Ville i alla fall uppmärksamma dig på problemet.

    KRAM!

    1. Vad tusan? Så störigt. Det där får jag klura på. Borde ju vara något med mallen. Skumt!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

1 × ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.