Som stoftet faller.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Maria skriver:

    Friden, är det frid att vara död? Jag hoppas det, jag hoppas att han fick sin frid som han så länge sökt
    Men det gör mig ont att jag inte hann träffa honom..

    • jonascarlzon skriver:

      Jomen jag börjar allt mer tro att döden är frid. Inte helt säker, inte alls, men en gryende misstanke om så är har börjat ta sin form inuti mig. Sen får du inte glömma att du liksom redan träffat honom, genom det jag berättat, genom hans söner och genom hans fru.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.