Lån uten Sikkerhet | Parhaat Kuulokkeet | Kredittkort | Strømpriser Sammenligning 2018 | Beste Tyverialarm | Forsikringsselskaper | Billigste Mobilabonnement | Takst på Hus

Sorterar minnen och tunna pappersark.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Junie skriver:

  "Stoppa världen, jag vill av."

  Precis så känns det även för mig. Precis så bra beskrivet med så få ord. Jag är långt efter i bloggläsandet, hoppas du mår bättre nu.

  • jonascarlzon skriver:

   Ibland är livet mest krångligt känns det som (jag kom på en bättre formulering men den slösar jag inte på en kommentar inte). Jodå, det går upp, det gå ner, precis som jag vet att du vet så väl. Men det ordnar sig :-)

 2. Lisa Lindberg på Facebook skriver:

  Ordens mästare har talat, jag är återigen trollbunden….tack!

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.