Stackars Britney


Vilka smockor hon åker på, stackars Britney Spears. I vart enda tidning kan man läsa om att damen gjorde en katastrofinsats på MTV-galan.


Låt oss börja med att klarlägga att jag gillar Frk Spears. Tro det den som vill. Jag som lyssnar till Sundström och Kent och kan några Bellman låtar utantill. Jag fattade aldrig debatten som blossade upp när hon ändrade sin musikstil till lite vuxnare, hon gjorde ju precs samma sak som sin gamle pojkvän Justin Timberkake och han fick bara en massa credd för att han gjorde just så. Men det beror väl på att hon är kvinna misstänker jag. Tyvärr ser vår värld nog så ut.


Sen verkar ju flicketösen drabbats av mental härdsmälta, det går ju inte att komma ifrån. Hon verkar vara i desperat behov av en helomvändning i sitt privatliv. Men det behöver Keith Richards också sedan 40 år tillbaka men det ser världen bara på med vagt intresse och resonerar som så att han är rock´n´roll liksom medan Britney får ta tonvis med skit för att hon går p nattklubb, mamma som hon är och allt. Samma sak där tror jag. Hon är kvinna och förväntas vara en god mor och är hon inte det är hon en ond varelse.


Knepigt!


Nu har jag inte sett framförandet som alla pratar om, men jag har sett bilder. Bland annat har hon kritiserats för att vara ur form. “Stor som ett hus” är en term som använts i en Amerikansk tidning. Hur små är husen i USA? Får det plats männiksor i dem? Jag fattar ingenting. Kvinnan ser ju alldeles förtrollande vacker ut, som vanligt när hon piffat upp sig lite. Ge mig den kroppen på en ostsmörgås och jag kommer att äta upp hela mackan till sista smulan. Jag lovar.


En tröst är att Timbaland tror på Britneys förmåga att göra comeback i alla fall. Så länge hon löser vissa problem. Den mannen brukar veta vad han pratar om så jag håller tummarna att han har rätt.


För som sagt. Hon kan vara alldeles strålande bra när hon vill.

Annonser

Du gillar kanske också...

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: